سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ لوبیا و گوشت خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه سوپ لوبیا و گوشت از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ لوبیا و گوشت خوشمزه ابتدا باید لوبیا را از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا نفخش برطرف شود.
سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید، لوبیاها و گوشت رو اضافه کنید و اجازه دهید تا 2 ساعت داخل قابلمه روی حرارت بمونن تا بپزند. ادویه و نمک و فلفل را اضافه کنید. هویج و کرفس را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
هنگامی که گوشت پخت و نرم شد آن را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و گوشت را از استخوان جدا کنید. گوشت را ریش ریش کنید و داخل قابلمه بریزید. جعفری ها را ساطوری و ریز خرد کنید و داخل سوپ بریزید.
مقدرای سس تند نیز در اواخر پخت به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش شوند. هنگامی که سوپ جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و مانند سوپ جو سفید با سبزیجات تازه مانند جعفری و ریحان تزیین کنید.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ عدس و سیر خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه سوپ عدس و سیر از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ عدس و سیر خوشمزه ابتدا باید پیاز و سیر و هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با مقداری روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شوند.
سپس عدس قرمز و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. بعد از گذشت یک ربع حرارت را کم کنید تا مواد با ملایمت پخته شوند. سوپ را چند مرتبه هم بزنید تا ته نگیرد.سرکه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید.
اجازه دهید سوپ جا بیفتد و لعاب دار شود. آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برگ کرفس تزیین کنید. اگر احساس کردید سوپ سفت شده است مقداری آب جوش داخل سوپ بریزید. این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ جوجه خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه سوپ جوجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ جوجه خوشمزه ابتدا باید پیاز و هویج را حلقه ای یا نگینی خرد کنید و در قابلمه ای بریزید.
مقدار کافی آب روی مواد بریزید. سپس مرغ و سیب زمینی نگینی خرد شده و کرفس را به مواد اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و مواد پخته شوند. شلغم را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
هنگامی که مرغ پخته شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. نیم ساعت قبل از این که سوپ را سرو کنید جعفری را توی سوپ بریزید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. برای تزیین سوپ جوجه می توانید از جعفری تازه استفاده کنید.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار ابتدا باید برنج گلوتن دار را از قبل 2 ساعت در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد.
لوبیا قرمز را نیز از قبل 2 ساعت در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد و راحت تر پخته شود. حالا لوبیا قرمز را به همراه برنج سیاه ، پوست نارنگی و آب درون یک قالبمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
شعله اجاق را کم کرده و اجازه دهید برای 2 الی 3 ساعت قابلمه به آرامی روی گاز بچوشد تا زمانی که لوبیا قرمز ها کاملا نرم شده و آب سوپ کم و غلیظ شود. حال کمی نبات را به مراه نمک داخل قابلمه بریزید و تا زمانی که نبات حل شود آن را هم بزنید.
شعله گاز را خاموش کرده و سوپ داغ یا گرم را به همراه شیر نارگیل نوش جان کنید. برای تزیین این سوپ می توانید مانند سوپ های معروف ایرانی مثل سوپ شیر و یا سوپ قارچ از سبزیجات تازه هم استفاده کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب بره خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه کباب بره از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. در ابتدای کار چند سیخ مناسب بردارید و در هر کدام تعداد پنج عدد تکه گوشت بره و دو تکه لیمو قرار دهید. سیخ ها را در ظرفی مناسب قرار دهید.
سپس در ظرف کوچکی روغن زیتون ، سیر و آبلیمو را به خوبی ترکیب کنید. مواد ترکیب شده را روی سیخ های کباب بره بریزید و همه جای کباب ها را آغشته به مواد کنید تا بخوبی طعم دار شوند.
اجازه دهید تا حداقل برای ۵ دقیقه و یا تا یک شب در یخچال استراحت کنند. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. ماهیتابه ای که سیخ ها در آن جای بگیرند را روی حرارت بالا گرم کنید. آن را کمی چرب کنید.
سیخ ها را در ماهیتابه گذاشته و درب آن را ببندید. سیخ ها را هر از گاهی بچرخانید و کباب ها را برای بین ۲ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید. برای پخت می توانید از دستگاه گریل هم استفاده کنید. کباب ها را با سس دیپ پنیر فتا و جعفری میل کنید.
در این اموزش کباب بره را به صورت کباب چنجه تهیه کرده ایم ، میتوان کباب بره را بصورت کامل و درسته درست کرد که در آینده آموزشش را برای شما قرار خواهمی داد.
از گوشت راسته بره استفاده کنید. آن را به شکل ۲۰ مکعب مساوی هر کدام حدود دو ونیم سانتی متر خرد کنید. هر لیمو را ۴ قاچ کنید. به روغن زیتون اضافی برای پختن نیاز دارید. سیرها را ریز خرد کنید. می توانید کباب ها را با سس دیپ پنیر فتا میل کنید.